Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Frank-Walter Steinmeier, ministrul de Externe al Germaniei

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 09 martie 2015 24 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe Frank-Walter Steinmeier, ministrul de Externe al Republicii Federale Germania, la discuţii participând şi ministrul de Externe român, Bogdan Aurescu.

Frank-Walter Steinmeier efectuează, luni, o vizită în România, pe agenda ministrului de Externe german aflându-se întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Steinmeier va participa şi la inaugurarea unei noi investiţii a unei companii germane la Bucureşti.

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla, în cursul după-amiezii, la Sibiu, unde Frank-Walter Steinmeier va primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului.

Şeful statului, alături de ministrul de externe german, va participa la manifestarea festivă a Forumului Democrat al Germanilor din România, care sărbătoreşte 25 de ani de existenţă, iar la ora 16.45, la Palatul Brukenthal, va participa la vernisajul expoziţiei “Minoritatea germană din România - trecut şi prezent în Europa unită”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
STEINMEIER,
/actualitate/iohannis-l-a-primit-la-cotroceni-pe-frank-walter-steinmeier-ministrul-de-externe-al-germaniei-13954473
13954473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.