Iohannis: Îmi exprim regretul profund pentru tragedia care a avut loc în judeţul Constanţa

Autor: Departamentul Politic Postat la 16 decembrie 2014 37 afişări

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de condoleanţe în urma accidentului aviatic din judeţul Constanţa şi a exprimat speranţa că se va afla cât mai repede, în urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

"Îmi exprim regretul profund pentru tragedia care a avut loc ieri în judeţul Constanţa şi transmit sincere condoleanţe familiilor victimelor. Vă chem să le fim alături celor aflaţi în durere prin gândurile noastre de solidaritate şi compasiune. Sper, totodată, că vom afla cât mai repede, în urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei cumplite tragedii", se arată în mesajul transmis de Klaus Iohannis.

Comandorul Petre Corneliu Cătuneanu, căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel, medicul Laura Vizireanu şi asistenta medicală Gabriela Camelia Harton şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii, luni, în lacul Siutghiol din judeţul Constanţa, a elicopterului SMURD, de tip EC 135, cu care se întorceau dintr-o misiune aeromedicală, după ce au transportat un pacient la Spitalul Judeţean Constanţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
ACCIDENT,
CONDOLEANŢE
/actualitate/iohannis-imi-exprim-regretul-profund-pentru-tragedia-care-a-avut-loc-in-judetul-constanta-13723140
13723140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.