Iohannis, către antreprenori: Veniţi cu idei către guvernanţi. Vrem să promovăm produse româneşti

Postat la 30 martie 2020 123 afişări

Iohannis, către antreprenori: Veniţi cu idei către guvernanţi. Vrem să promovăm produse româneşti

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, luni, că îi îndeamnă pe producătorii autohtoni să vină cu idei către guvernanţi, pentru că, în contextul crizei de echipamente medicale provocată de pandemia de coronavirus, se doreşte promovarea produselor româneşti.

„Am avut o şedinţă cu premierul Orban, cu mai mulţi miniştri şi am discutat despre materialele de protecţioe, despre măşti, halate şi aşa mai departe. În lume, se găsesc tot mai greu. Este o problemă reală. În acest fel, am început deja cu câteva sătpămâni în urmă să identificăm producători româneşti , producători români care vin şi oferă astfel de materiale. primele rezultate nu au întâziat să apară. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
produse,
promovare,
antreprenori,
klaus iohannis

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.