Iohannis: Am încredere că Boc se va regăsi pe partea bună a spectrului politic. Mă bazez pe el

Autor: Adina Oşan, Vasile Magradean Postat la 01 octombrie 2014 53 afişări

Candidatul PNL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat că are încredere că fostul premier Emil Boc se va regăsi "pe partea bună a spectrului politic", chiar dacă acum o susţine pe Elena Udrea la Preşedinţie, şi spune că se bazează pe acesta "înainte de turul doi".

Întrebat, miercuri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, cum comentează declaraţiile fostului premier Emil Boc privind susţinerea în cursa pentru prezidenţiale a Elenei Udrea, Klaus Iohannis a spus că acesta va fi "pe partea potrivită a lucrurilor, înainte de turul doi", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu îmi place să comentez spusele altor politicieni, ale unui coleg primar de mare municipiu. Am toată încrederea în domnul primar Boc că, finalmente, se va regăsi pe partea bună a spectrului politic şi mă bazez pe el. Cu două săptămâni înainte să câştig, o să fie pe partea potrivită a lucrurilor, înainte de turul doi", a spus Iohannis.

Întrebat, în continuare, dacă va conta pe sprijinul lui Emil Boc în turul doi al alegerilor, liderul PNL a spus "vom trăi şi vom vedea".

Iohannis a participat, miercuri, la Biblioteca Centrală Universitară (BCU) Cluj-Napoca la o dezbatere cu mediul academic clujean, în cadrul căreia a prezentat "Proiectul pentru România".

Liderul PNL va participa în cursul serii, la Cinema "Florin Piersic" la o întâlnire cu membrii ACL Cluj, la care sunt aşteptate peste 1.000 de persoane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
BOC,
/actualitate/iohannis-am-incredere-ca-boc-se-va-regasi-pe-partea-buna-a-spectrului-politic-ma-bazez-pe-el-13359939
13359939
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.