Investitorii sunt gata să „invadeze“ Europa. Ce îi împiedică?

Postat la 12 iunie 2015 101 afişări

Investitorii sunt gata să „invadeze“ Europa. Ce îi împiedică?

Managerii fondurilor de hedging specializate pe fuziuni şi achiziţii şi-au înmulţit pariurile pe Europa şi sunt încrezători că problema Greciei va fi rezolvată în cele din urmă, ceea ce ar du­ce la o „explozie“ a deal-urilor pe ca­re le urmăresc, scrie agenţia Thomson Reuters.

„Singurul lucru care ne ţine pe loc este situaţia din Grecia“, afirmă Reade Griffith, cofondator al Polygon, care administrează unul dintre cele mai mari fonduri de hedging din Europa. Soluţionarea crizei greceşti, indiferent în ce fel, ar elimina unul dintre cele mai mari obstacole din calea creşterii activităţii tranzacţionale în Europa, „eliberând“ miliarde de dolari. Griffith a dublat expunerea fondului la tranzacţiile M&A la aproximativ 40%.

Investitorii sunt gata să „invadeze“ Europa. Ce îi împiedică?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
europa,
invadare,
investitori
/actualitate/investitorii-sunt-gata-sa-invadeze-europa-ce-ii-impiedica-14443296
14443296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.