Investiţii de 5 milioane de euro în reţeaua Winmarkt din România

Postat la 08 octombrie 2013 43 afişări

Compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD) a bugetat investiţii de 12,5 milioane euro în perioada 2012-2015 pentru modernizarea şi extinderea suprafeţei închiriabile a reţelei de centre comerciale Winmarkt România, suma alocată în acest an ridicându-se la aproximativ 5 milioane euro.

Investiţii de 5 milioane de euro în reţeaua Winmarkt din România

 "Anul acesta am activat un buget de investiţii de aproximativ cinci milioane de euro, finanţat în întregime din fonduri proprii, acţionarii confirmând capacitatea de autosusţinere a planului de investiţii, fără a afecta gradul de îndatorare al companiei, care la acest moment este zero", a declarat într-un comunicat CEO-ul Winmarkt, Antonio Di Berardino.

IGD a aprobat un buget de investiţii în valoare de 12,5 milioane euro pentru perioada 2012-2015, sumă care este investită într-un proiect care vizează modernizarea centrelor comerciale Winmarkt, extinderea suprafeţei închiriabile, precum şi optimizarea fluxului de vizitatori.

Reţeaua compusă din 15 centre comerciale, situate în centrul a 13 oraşe, are o suprafaţă net închiriabilă de 88.200 metri pătraţi şi a încheiat anul financiar 2012 cu o cifră de afaceri de 11,3 milioane euro şi un profit net de 5,8 milioane euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/investitii-de-5-milioane-de-euro-in-reteaua-winmarkt-din-romania-11477387
11477387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.