Investiţia totală pentru Untold Festival ajunge la 4,5 milioane de euro

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 14 iulie 2015 727 afişări

În perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca se va desfăşura Untold Festival, care va aduce pe aceeaşi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiţi artişti electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas&Like Mike.

Investiţia totală pentru Untold Festival ajunge la 4,5 milioane de euro

Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artişti internaţionali şi naţionali, dintre care: Wu-Tang Clan, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Astfel, între 30 iulie şi 2 august, Untold Festival transformă Clujul în destinaţia turistică muzicală a verii, care se traduce în 80 de ore de muzică pentru toate gusturile, la evenimentul care durează patru zile fiind aşteptaţi peste 300.000 de participanţi.

 Bogdan Buta, director general al Untold Festival, declară că toţi elevii care au obţinut nota finală zece la BAC vor avea intrarea gratuită la festival. „Îi asigurăm că îi aşteaptă patru zile memorabile şi o vacanţă frumoasă şi binemeritată la Cluj!”, spune Bogdan Buta, director general Untold Festival.

Participanţii la festival au posibilitatea să descopere obiective turistice impresionante în Cluj şi în împrejurimi. Untold Festival a încheiat un parteneriat cu Wens Travel pentru a oferi, pe lângă programul de festival, trasee turistice şi experienţe inedite în oraşele Transilvaniei, sprijinind astfel dezvoltarea turismului în perioada festivalului.

Ultimele abonamente Untold Festival până la pragul de 35.000, care asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, mai sunt disponibile în reţeaua Eventim.ro şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară. Festivalul este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/investitia-totala-pentru-untold-festival-ajunge-la-4-5-milioane-de-euro-14590289
14590289
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.