Invenţia care poate îmbătrâni whiskey-ul în doar 24 de ore

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 noiembrie 2014 341 afişări

Compania Time and Oak a postat de curând un proiect pe platforma de finanţare Kickstarter prin care încearcă obţină banii necesari pentru a produce Whiskey Elements, o inovaţie în domeniul băuturilor spirtoase.

Invenţia care poate îmbătrâni whiskey-ul în doar 24 de ore

Elements este un produs care, susţin cei de la Time and Oak, poate îmbătrâni orice cantitate de whiskey cu trei ani în doar 24 de ore.

Compania din Portland, Oregon a strâns deja cu 100.000 de dolari mai mult decât suma cerută, atrăgând interesul a mii de oameni.

Procesul, descris pe Kickstarter, este următorul: în recipientul cu whiskey se intreoduce un un obiect de lemn care realizează un proces de "transpirare accelerată prin acţiune capilară". Time and Oak susţine că procesul funcţionează la orice tip de whiskey şi cu mai multe arome.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inventia-care-poate-imbatrani-whiskey-ul-in-doar-24-de-ore-13489538
13489538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.