Interzicerea animalelor sălbatice în circuri, în proiect la Primăria Capitalei

Postat la 13 ianuarie 2017 45 afişări

Interzicerea animalelor sălbatice în circuri, în proiect la Primăria Capitalei

Tudor Ionescu, consilier general al Capitalei din partea ALDE, a declarat vineri că primăria are în lucru, de mai multe luni, un proiect de interzicere a animalelor sălbatice în circuri. Iniţiativa acestuia, susţinută şi de Gabriela Firea, va fi discutată la următoarea şedinţă a consiliului.

"Avem în lucru de mai multe luni un proiect de interzicere a animalelor sălbatice în circuri", a declarat Tudor Ionescu, consilier ALDE în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că susţine iniţiativa urmând să fie discutată la următoarea şedinţă al consiliului.

"Susţin acest proiect. Domnul Tudor Ionescu mi-a prezentat de câteva luni de zile proiectul şi am fost de acord cu el. Lucrurile s-au precipitat, având în vedere evenimentul total neplăcut şi tragic de la adăpostul din Petricani, iar lucrurile trebuie să intre în linie dreaptă. Suntem cu toţii de acord să îl susţinem şi să îl promovam în prima şedinţă a Consiliului General, care va avea loc în ultima săptămână a lunii ianuarie", a declarat Gabriela Firea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.