Întâlnire între Juncker şi Dăncilă, la Guvern. Preşedintele Comsiei Europene, primit de premier la Palatul Victoria

Postat la 11 ianuarie 2019 34 afişări

Preşedintele Comsiei Europene, Jean Claude Juncker, a ajuns la Palatul Victoria, unde a fost întâmpinat de premierul Viorica Dăncilă. După întrevederea dintre cei doi urmează o conferinţă de presă comună.

Întâlnire între Juncker şi Dăncilă, la Guvern. Preşedintele Comsiei Europene, primit de premier la Palatul Victoria

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dăncilă, în cadrul preluării Preşedinţiei Consiliului UE de către România. Temele abordate vor viza justiţia, migraţia, priorităţile din mandatul Preşedinţiei. Cei doi vor aborda şi tema privind Brexit, dar şi cadrul financiar multianual. După întrevedere, Viorica Dăncilă şi Jean Claude Juncker vor susţine o conferinţă de presă comună.

Înainte de conferinţă oficialii vor face fotografia de familie.

Urmează apoi reuniunea plenară a Guvernului României şi Colegiul Comisarilor, în cadrul unui dejun de lucru,

La Guvern se află şi Colegiul Comisarilor Europeni. Acesta a fost întâmpinat de viceprim-miniştrii Graţiela Gavrilescu, Viorel Ştefan, Ana Birchall şi Eugen Teodorovici.

Înainte de a ajunge la Guvern, Jean Claude Juncker a fost la Palatul Cotroceni, unde a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis, dar şi în Parlament unde s-a întâlnit cu Călin Popescu Tăriceanu şi Florin Iordache.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.