INS: Cifra de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut cu 14,9% în luna mai

Postat la 13 iulie 2016 40 afişări

INS: Cifra de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut cu 14,9% în luna mai

Cifra de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut în luna mai cu 14,9% ca serie brută şi cu 12,4% ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, comparativ cu perioada similară a lui 2015, arată datelele de miercuri ale INS.

Afacerile din serviciile de piaţă prestate populaţiei au crescut atât ca serie brută cu 10,5% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 10,7%.

În luna mai 2016, volumul a crescut faţă de luna precedentă ca serie brută cu 2,8%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a scăzut cu 0,7%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
autovehicule,
cifra de afaceri,
comert,
ins
/actualitate/ins-cifra-de-afaceri-din-comertul-cu-autovehicule-si-motociclete-a-crescut-cu-14-9-in-luna-mai-15525989
15525989
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.