Cum călătoreşte unul dintre cei mai cunoscuţi colecţionari de artă din Marea Britanie - GALERIE FOTO

Postat la 13 iulie 2016 317 afişări

James Stunt, unul dintre cei mai cunoscuţi colecţionari de artă din lume, şi-a făcut recent apariţia la Londra, pentru un eveniment al casei de licitaţii Sotheby's. Stunt a venit la licitaţie cu o coloană de 5 maşini, toate de colecţie, şi alături de un număr impresionant de oameni de securitate.

James Stunt, de 33 de ani, a făcut avere din mai multe afaceri, precum jocuri de noroc sau transporturi. El are o avere de 5,5 miliarde de dolari şi este căsătorit cu Petra Ecclestone, fiica fostului şef al Formulei 1. Nunta celor doi, din 2011, a costat 12 milioane de lire sterline.

Stunt are o colecţie de peste 200 de maşini rare ce include două Rolls Royce Celestial, trei Lamborghini, două Mercedes şi două Range Rover.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-calatoreste-unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-colectionari-de-arta-din-marea-britanie-galerie-foto-15525331
15525331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.