Informare meteo pentru luni: ninsori şi vânt puternic în anumite zone ale ţării

Postat la 08 decembrie 2013 84 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare privind înrăutăţirea vremii în anumite zone ale ţării în cursul zilei de luni, 9 decembrie.

Informare meteo pentru luni: ninsori şi vânt puternic în anumite zone ale ţării

În intervalul 9 decembrie ora 6 - 9 decembrie ora 22 va ninge si se va depune strat nou de zapadă, la început în Maramureş, în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni, apoi şi în restul zonei montane. În vestul ţării, precipitaţiile vor fi mixte si izolat se va produce polei.

În zona de munte, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăşi 70 km/h, iar pe creste şi 100 km/h, viscolind şi spulberând zăpada. Intensificări ale vântului cu viteze de 50-60 km/h vor fi temporar şi în celelalte regiuni ale ţării.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/informare-meteo-pentru-luni-ninsori-si-vant-puternic-in-anumite-zone-ale-tarii-11748374
11748374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.