INCIDENTUL ARMAT DIN SUA: Cine era femeia ucisă în faţa Congresului

Postat la 04 octombrie 2013 38 afişări

Femeia ucisă în incidentul de joi seara din faţa Congresului american este un igienist dentar în vârstă de 34 de ani din Stamford, Connecticut, pe nume Miriam Carey, relatează Washington Post, în ediţia electronică.

INCIDENTUL ARMAT DIN SUA: Cine era femeia ucisă în faţa Congresului

 Surse din cadrul autorităţilor au declarat că maşina Infiniti neagră era înregistrată pe numele unei femei în vârstă de 34 de ani, Miriam Carey, un igienist dentar din Stamford, Connecticut. Oficialii cred că ea a fost cea care a lovit barierele din apropierea Casei Albe, a accidentat doi ofiţeri şi apoi a accelerat pe Pennsylvania Avenue, având-o alături, în tot acest timp, pe fiica sa în vârstă de un an, scrie Washington Post.

Poliţia din Washington D.C. a confirmat că şoferiţa a fost împuşcată şi ucisă, adăugând că nu existau semne că femeia era înarmată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femeie,
ucidere,
congres,
incident,
sua,
connecticut,
nume,
post
/actualitate/incidentul-armat-din-sua-cine-era-femeia-ucisa-in-fata-congresului-11453450
11453450
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.