Incendiul de la Constanţa: Tânăra transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti a fost detubată. Ea ar putea fi operată marţi

Postat la 07 aprilie 2014 33 afişări

Starea tinerei internate la Spitalul de Arşi în urma incendiului produs într-un restaurant din Constanţa este uşor ameliorată, luni dimineaţă a fost detubată şi probabil marţi va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unităţii, Adrian Stănculea.

Incendiul de la Constanţa: Tânăra transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti a fost detubată. Ea ar putea fi operată marţi

 "Încă expectorează cenuşă, dar sperăm ca evoluţia să fie bună", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, Adrian Stănculea.

El a mai spus că tânăra, în vârstă de 19 ani, nu are probleme din cauza arsurilor de pe suprafaţa corpului, însă intoxicaţia cu fum şi arsurile de la nivelul căilor respiratorii pot duce la complicaţii.

De asemenea, medicii spun că s-a îmbunătăţit şi starea bărbatului care s-a intoxicat cu fum în urma incendiului şi care a fost internat la Spitalul Judeţean Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Adrian Roman, în vârstă de 40 de ani, este într-o stare mai bună şi ar putea fi externat în zilele următoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/incendiul-de-la-constanta-tanara-transportata-la-spitalul-de-arsi-din-bucuresti-a-fost-detubata-ea-ar-putea-fi-operata-marti-12417979
12417979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.