Incendiu puternic situat lângă cea mai înaltă clădire din Dubai, Burj Khalifa - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 31 decembrie 2015 167 afişări

Un incendiu puternic a avut loc într-o clădire din Dubai, situată aproape de cea mai înaltă clădire, Burj Khalifa, informează bbc.com.

Incendiu puternic situat lângă cea mai înaltă clădire din Dubai, Burj Khalifa - VIDEO

Clădirea a fost mistuită de flăcări chiar în ajunul Anului Nou, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri. Incendiul a avut loc în timp ce oraşul se pregătea să întâmpine noul an, iar momentan cauza incidentului este neclară.

 

Într-o postare pe Twitter, reprezentanţii guvernului din Dubai au declarat că incendiul a pornit la etajul al 20-lea al clădirii. Michelle Duque, un turist care vizita Dubaiul, a declarat pentru BBC: ”Din senin am văzut un nor uriaş de fum negru între Burj Khalifa şi hotel. Flăcările erau imense şi înainte să ne dăm seama am văzut că întreg hotelul Address era acoperit în flăcări.”

 

O filmare publicata de BBC arata cat de puternic este incendiul:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/incendiu-puternic-situat-langa-cea-mai-inalta-cladire-din-dubai-burj-khalifa-video-14947861
14947861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.