Incendiu devastator la o fabrică din Bangladesh: Cel puţin 23 de morţi. Bilanţul victimelor ar putea creşte

Postat la 10 septembrie 2016 45 afişări

Un incendiu care a izbuncnit la o fabrică de ambalaje din Balgladesh s-a soldat cu moartea a 23 de persoane, au anunţat oficiali, temându-se că bilanţul victimelor ar putea creşte, relatează Reuters online.

Cauza incediului care s-a produs în zona industrială Tongi, la aproximativ 20 de kilometri nord de capitala Dhaka, nu a fost aflată imediat, dar oficiali au spus că o explozie a unui boiler a provocat probabil incidentul, în jurul orei locale 08.00.

"Nu putem confirma dacă se află persoane înăutru, dar este prioritatea noastră să îi salvăm dacă da", a declarat un responsabil al echipei de pompieri, pentru Reuters, adăugând că explozia este acum sub control.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BANGLADESH,
INCENDIU,
FABRICĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.