Încă un SCANDAL de proporţii! Un celebru fotograf, acuzat de hărţuire: "Era un prădător SEXUAL"/ Vogue nu mai colaborează cu el

Autor: Alina Mihai Postat la 15 ianuarie 2018 84 afişări

Celebrul fotograf Mario Testino, un nume de marcă în lumea modei şi a vedetelor, este acuzat de hărţuire sexuală de 13 persoane, iar grupul de presă Condé Nast, care include, printre altele, revistele Vogue, Vanity Fair şi GQ, a renunţat la colaborarea cu el, informează AFP.

Încă un SCANDAL de proporţii! Un celebru fotograf, acuzat de hărţuire: "Era un prădător SEXUAL"/ Vogue nu mai colaborează cu el

Potrivit unui articol publicat, sâmbătă, de The New York Times, Mario Testino se alătură astfel unui alt fotograf din lumea modei, Bruce Weber, care a fost acuzat şi el de hărţuire sexuală.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotograf,
hartuire sexuala,
moda,
vogue

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.