Încă un mall se deschide în Bucureşti! Vedeţi aici toate informaţiile: când este gata, unde şi cum se numeşte

Autor: Cristina Roşca Postat la 12 octombrie 2016 5157 afişări

Încă un mall se deschide în Bucureşti! Vedeţi aici toate informaţiile: când este gata, unde şi cum se numeşte

Noul centru centrul comercial va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătraţi. Principalele ancore vor fi hipermarketul Carrefour (10.000 mp) şi magazinul H&M (2.200 mp), alături de care se vor găsi peste 100 de magazine, restaurante şi cafenele. Printre brandurile de fashion ce vor fi prezente în Veranda se numără H&M, CCC, Deichmann, Piazza Italia sau Pimkie, alături de care se va afla şi retailerul german C&A, care va ocupa o suprafaţă de peste 1.600 de metri pătraţi. Altex, reţeaua naţională de electronice, electrocasnice şi IT&C, va deschide în centrul comercial un magazin de 600 de metri pătraţi.

Bucureştiul va mai găzdui încă un mall de la finalul lunii octombrie. Toate informaţiile despre noul mall: când se deschide, unde şi cum se numeşte

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mall,
deschidere,
gazduire,
centru comercial

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.