Încă trei persoane au murit din cauza gripei. Numărul total de decese a ajuns la 29

Postat la 14 februarie 2018 44 afişări

Institutul Naţional de Sănătate Publică anunţă că, miercuri, au fost confirmate alte trei decese cauzate de virusul gripal, fiind vorba despre doi bărbaţi de 41 şi respectiv 35 de ani şi o femeie de 84 de ani, numărul persoanele moarte din această cauză urcând la 29.

Încă trei persoane au murit din cauza gripei. Numărul total de decese a ajuns la 29

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) informează, prin Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile (CNSCBT), că doi bărbaţi din judeţul Iaşi de 41 şi respectiv 35 de ani au decedat din cauza virusului gripal tip A, fiind nevaccinaţi şi având probleme de sănătate preexistente.

De asemenea, miercuri a fost confirmat un al treilea deces din aceeaşi cauză, la o femeie de 84 de ani, din Bucureşti, care era nevaccinată şi suferea şi de alte afecţiuni.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.