Încă o fabrică se deschide în România

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 10 decembrie 2016 1463 afişări

Încă o fabrică se deschide în România

Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, al optulea cel mai mare exportator din economia locală, cu cinci fabrici în Transilvania şi Banat, va deschide anul viitor o nouă unitate de producţie pe piaţa locală, în localitatea Oneşti, judeţul Bacău, aceasta fiiind una dintre puţinele investiţii ale unui producător de componente auto în regiunea Moldovei.

„Am reuşit să atragem în zona noastră compania Autoliv, fiindcă am fost deschişi să-i ajutăm cu ceea ce au avut nevoie şi le-am pus la dispoziţie ceea ce ne-au cerut. Pe lângă asta, a fost vorba şi de noroc“, a spus Nicolae Gnatiuc primarul din Oneşti.

Încă o fabrică se deschide în România

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.