Imagini dezastruoase din Mamaia. Sute de turişti au fost afectaţi (VIDEO)

Autor: Ioana Matei Postat la 17 august 2014 244 afişări

Avertizările meteorologilor care anunţau cod portocaliu de ploi abundente pentru judeţul Constanta sâmbătă seara s-au adeverit.

Câteva reprize de ploi de scurtă durată în cursul zilei şi precipitaţii mai abundente seara nu i-au speriat pe turiştii dornici să petreacă în cluburile din Mamaia. Ploile s-au intensificat însă în cursul noptii, astfel că, în jurul orei 2 dimineaţa, din cauza inundaţiilor care au blocat principalele bulevarde din Constanţa şi Mamaia, mulţi dintre ei au fost nevoiţi să-şi schimbe planurile.

"Sunt dezamagită de sistemul de canalizare a oraşului. Am fost nevoită să merg pe contrasens şi abia am reuşit să mobilizez maşina din râurile care ieşeau din canale. Nu e normal să se întâmple aşa ceva, se investesc banii noştri în care alegorice şi în cluburi, nu în măsuri de combatere a unor situaţii precum aceasta", a declarat o soferiţă care circula pe bulevardul Mamaia, în Constanţa, venind dinspre staţiunea Mamaia.

Ploile torenţiale care au căzut în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică au inundat străzile din Constanţa, mai multe grădini, dar şi subsoluri ale unor clădiri din oraş, între care cele ale Judecătoriei, Tribunalului, Spitalului de Boli Infecţioase şi Spitalului Militar, pompierii de la ISU "Dobrogea” intervenind cu motopompe pentru evacuarea apei, a transmis corespondentul MEDIAFAX.

Ploaia a stricat şi distracţia turiştilor, ducând la anularea defilării din fiecare seară de sâmbătă a carelor alegorice de la Mamaia. Duminică, din cauza vremii rele, plajele au rămas aproape goale, iar turiştii au început să plece acasă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, mai multe avertizări cod galben şi cod portocaliu, de ploaie şi furtună, pentru aproape tot judeţul Constanţa, iar vremea va continua să fie urâtă pe litoral şi în cursul zilei de duminică.

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/imagini-dezastruoase-din-mamaia-sute-de-turisti-au-fost-afectati-video-13102102
13102102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.