Ilan Laufer, validat în funcţia de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Postat la 29 iunie 2017 222 afişări

Comisiile permanente pentru Politică economică, reformă şi privatizare, respectiv Industrii şi servicii din Parlament l-au validat, joi, pe Ilan Laufer, candidatul PSD pentru funcţia de ministru pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat cu 35 de voturi fiind pentru şi 11 împotrivă.

Ilan Laufer, validat în funcţia de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

În discursul său, Laufer a enumerat câteva dintre priorităţile mandatului său: “Programul Start Up Nation, care este unul dintre pilonii Programului de guvernare pentru stimularea mediului de afaceri. Din lunile aprilie şi mai şi până în acest moment am constat o creştere numărului de societăţi comerciale nou înfiinţate. Mai avem încă aproximativ trei săptămâni de înscriere. Avem deja peste 8000 de useri care au intrat pe aplicaţie şi şi-au creat cont”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.