„Idioţii Europei”. O publicaţie din Germania îi critică pe români, bulgari şi ucraineni pentru ratele scăzute ale vaccinării

Postat la 30 octombrie 2021 879 afişări

„Idioţii Europei”. O publicaţie din Germania îi critică pe români, bulgari şi ucraineni pentru ratele scăzute ale vaccinării

Publicaţia germană Hamburger Morgenpost îi critică dur pe români, bulgari şi ucraineni pentru ratele scăzute de vaccinare din aceste ţări.

Într-un material care poartă titlul de „Idioţii Europei”, citându-l pe Angel Kuntschew, jurnaliştii germani scriu despre criza de personal medical din spitalele din Ucraina, despre influenţa Bisericii Ortodoxe în România şi despre campaniile antivaccinare din Bulgaria, informează Digi24.

„Nicăieri în Europa nu au murit atât de mulţi oameni de Covid-19 în decurs de 24 de ore ca în Ucraina: 765 de noi decese au fost raportate miercuri. O femeie din oraşul Doneţk povesteşte postului de televiziune ARD ce a trăit într-un spital: «Ni s-a spus că la un etaj sunt 44 de pacienţi, toţi puţin mai în vârstă. Pentru 44 de persoane a fost o asistentă, un medic de gardă şi un medic şef care i-a tratat pe toţi». Ca şi alte ţări din Europa de Est, Ucraina se luptă cu un val corona de proporţii fără precedent. Situaţia din România este, de asemenea, gravă: incidenţa pe şapte zile este de peste 531, iar aproape toate spitalele sunt supraaglomerate” scrie Hamburger Morgenpost.

Hamburger Morgenpost: În România, influenţa Bisericii Ortodoxe este mare, dar şi politicienii poartă vina lor

În ceea ce priveşte situaţia din România, publicaţia germană face referire la videoclipul publicat de jurnaliştii de la Recorder, intitulat „Aşa arată un dezastru sanitar”. În acest material video, jurnaliştii români arată situaţia dramatică de la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulgari,
critici,
germania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.