HUAWEI a lansat smartphone-urile Huawei P40 Series într-un eveniment transmis online

Autor: Ioana Matei Postat la 26 martie 2020 116 afişări

HUAWEI a lansat smartphone-urile Huawei P40 Series într-un eveniment transmis online

HUAWEI Consumer Business Group (CBG) a anunţat astăzi într-un eveniment transmis în online lansarea oficială a HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro şi HUAWEI P40, flagship-urile Huawei P40 Series, ce extind radical posibilităţile de fotografiere şi înregistrare video, potrivit comunicatului de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Alături de HUAWEI P40 Series, HUAWEI a lansat şi noul HUAWEI WATCH GT2e, destinat unui stil de viaţă activ, boxa wireless HUAWEI Sound X, dezvoltată în parteneriat cu cei de la Devialet pentru o experienţă sonoră de înaltă calitate şi totodată cel mai recent model de ochelari inteligenţi S/S '20 HUAWEI X GENTLE MONSTER.

Senzorul mare de 1/1.28 inci are un pixel combinat de 2.44 μm pentru a creşte masiv capacitatea de a capta lumina pentru performanţe îmbunătăţite în condiţii de luminozitate scăzută, iar design-ul îmbunătăţit al periscopului permite realizarea unui zoom optic de până la 10x. Flagshipurile din serie beneficiază de Kirin 990 5G şi susţin tehnologiile 5G şi Wi-Fi 6 Plus de mare viteză. Hardware-ul avansat este integrat într-o carcasă atractivă şi compactă, prevăzută cu ecran HUAWEI Quad-curve Overflow, care oferă fluiditate şi capacitate de răspuns deosebite.

 „HUAWEI P Series a însemnat întotdeauna o estetică inovatoare şi accesul la cel mai premium hardware, reprezentând tot ce e mai bun în industrie în materie de design şi tehnologie. Cu un senzor de excepţie, optică de la Leica, chipset puternic şi HUAWEI XD Fusion Engine, HUAWEI P40 Series exprimă prin excelenţă viziunea noastră şi oferă o experienţă Super Definition în orice moment al zilei, pentru a le oferi consumatorilor cea mai bună experienţă ca să-şi îndeplinească viziunea creativă", spune Richard Yu, CEO HUAWEI Consumer Business Group.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
huawei,
smartphone,
business,
experienta,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.