Harta "oamenilor legii" acuzati de coruptie

Postat la 24 noiembrie 2010 19 afişări

Dosarele in care protagonistii penali sunt oamenii legii pot reprezenta un indicator al coruptiei din sistem. Acestia ajung inculpati pentru ca, in loc sa-i pedepseasca pe infractori, au preferat sa-i apere. Gandul va prezinta o harta si o trecere in revista a unora dintre cele mai mediatizate cazuri recente. Acestea reprezinta insa doar varful aisbergului, putinele care au fost identificate.

BUCURESTI. Comisarul Florea Farcasanu, de la Serviciul Antidrog Sector 4, a fost retinut de colegii sai pentru ca turna informatii celor din clanul Spoitoru. El primea 600 de euro lunar de la traficantii de droguri. Cand si-a dat seama ca este suspectat, a demarat procedurile pentru a se pensiona medical. "De mai bine de un an, de cand a venit in unitatea noastra, operatiunile noastre asupra unor clanuri de traficanti de droguri esuau de fiecare data", au declarat pentru gandul surse din conducerea Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Bucuresti. "Fie nu ii gaseam acasa pe suspecti, fie nu gaseam marfa. Ne-am dat seama ca avem un tradator si impreuna cu procurorii DIICOT am efectuat investigatii, pentru a fi siguri ca l-am identificat pe cel care ne dezvaluia operatiunile. Oricum, ii taiasem accesul la informatii", au mai declarat pentru gandul aceleasi surse.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Politie,
coruptie,
harta,
cazuri
/actualitate/harta-oamenilor-legii-acuzati-de-coruptie-7743155
7743155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.