HALLOWEEN 2015: Cele mai râvnite costume, inspirate din seriile "Star Wars" şi "Jocurile foamei"

Autor: Florin Badescu Postat la 30 octombrie 2015 112 afişări

Vestimentaţii inspirate din uniformele soldaţilor din flota stelară din franciza "Star Wars/ Războiul stelelor" şi din ţinuta personajului Katniss Everdeen, eroina francizei "Jocurile foamei/ The Hunger Games", ocupă primele locuri în topul celor mai inspirate costume de Halloween din 2015.

Sondajul a fost realizat de Fandango, un site specializat în vânzarea de bilete de cinema prin telefon şi internet, informează publicaţia americană The Hollywood Reporter în pagina sa electronică.

În octombrie, reprezentanţii site-ului Fandango au realizat un sondaj pe un eşantion de peste 1.000 de cinefili în privinţa costumelor lor preferate de Halloween. Deşi următoarele filme din francizele "Star Wars" şi "Jocurile foamei" nu au fost încă lansate în cinematografe, fanii şi-au exprimat ataşamentul faţă de aceste serii cinematografice şi au votat majoritar în favoarea lor.

În secţiunea feminină a sondajului, primul loc a revenit costumului purtat de Katniss Everdeen, eroina francizei cinematografice "Jocurile foamei", interpretată de actriţa Jennifer Lawrence.

În secţiunea masculină, pe primul loc s-a clasat un costum inspirat din uniformele flotei stelare din "Star Wars".

În secţiunea feminină a sondajului, pe locurile următoare s-au clasat ţinute vestimentare inspirate din cele purtate de personajele Black Widow ("Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron"), prinţesa Leia ("Star Wars: Trezirea Forţei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens"), Joy ("Inside Out") şi Furiosa ("Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road").

Topul masculin a fost completat de ţinute vestimentare inspirate din cele ale personajelor Iron Man ("The Avengers: Age of Ultron"), Captain America ("The Avengers: Age of Ultron"), Han Solo ("Star Wars: Trezirea Forţei") şi roboţii (R2D2, C-3PO şi BB-8) din "Star Wars: Trezirea Forţei".

"Minionii/ Minions" au ocupat primul loc în topul costumelor preferate de copii, iar super-eroii din "The Avengers" au ocupat primul loc în topul costumelor preferate de colectivele de adulţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COSTUME,
HALLOWEEN,
/actualitate/halloween-2015-cele-mai-ravnite-costume-inspirate-din-seriile-star-wars-si-jocurile-foamei-14868536
14868536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.