Halewood Wines & Spirits lansează în România un brand de bere artizanală premium, originar din Marea Britanie

Autor: Georgiana Călin Postat la 27 septembrie 2017 413 afişări

Compania Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice şi non-alcoolice din Marea Britanie, anunţă lărgirea portofoliului de vinuri şi băuturi spirtoase cu un brand de bere artizanală premium. Berea Sadler`s este produsă în Marea Britanie şi are o istorie de peste 100 de ani.

Halewood Wines & Spirits lansează în România un brand de bere artizanală premium, originar din Marea Britanie

Fondată în 1900, în Oldbury, Marea Britanie, Sadler`s este o afacere de familie, condusă în prezent de a cincea generaţie de berari, care produce beri artizanale de calitate. Gustul incomparabil al berii Sadler`s este dat de varietatea de hamei şi ingredientele premium.

Portofoliul Sadler`s cuprinde gama Signature Ales, cu şase tipuri de bere Ale atent selecţionate, printre care Peaky Blinder, Worcester Sorcerer şi Hop Bomb, completată de o gamă sezonieră Craft Ales, din care fac parte premiatul Mud City Stout şi berea roşie Red Ipa. Berile Sadler`s vor fi prezente şi pe piaţa din România, atât în HoReCa, cât şi în marile lanţuri de retail.

Berea artizanală face parte dintr-un curent în plin avânt pe plan mondial, care pune accentul pe revenirea la origini prin consumul produselor care folosesc ingrediente naturale şi sunt fabricate prin metode tradiţionale. 

„Suntem mândri de istoria noastră şi de faptul că suntem berari premiaţi, în aceste momente interesante în care piaţa de bere artizanală avansează. Suntem o afacere de familie care va continua să producă beri de calitate, intreresante şi inovatoare pentru clienţii noştri. Suntem mândri de parteneriatul cu Halewood Wines & Spirits, care ne oferă oportunitatea de a ne extinde în întreaga lume. Suntem încrezători că piaţa din România va aprecia berile noastre, mai ales în contextul în care berea craft se bucură aici de un val de simpatie şi de o cerere în creştere”, a declarat Chris Sadler, Managing Director Sadler`s.

„Suntem bucuroşi să lansăm berile Sadler`s pe piaţa din România. Aceste beri artizanale vin natural în completarea portofoliului nostru de vinuri, pe care le producem cu atâta pasiune, şi a băuturilor spirtoase din Marea Britanie, pe care le distribuim local, o parte din ele fiind produse tot artizanal. Credem că berile Sadler’s vor fi primite foarte bine de piaţa locala, cu atât mai mult cu cât categoria de bere artizanală este în creştere la nivel mondial şi în România”, a declarat Paul Murden, General Manager Halewood Wines & Spirits România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.