Halep: După o perioadă extrem de dificilă, am reuşit să mă regăsesc pe teren

Autor: Luminita Turcu Postat la 29 octombrie 2014 42 afişări

Jucătoarea de tenis Simona Halep a postat un mesaj pe Facebook în care mulţumeşte fanilor pentru susţinere şi subliniază că la Turneul Campioanelor de la Singapore a trăit o săptămână de vis, reuşind să-şi regăsească "spiritul de luptă, liniştea şi încrederea în joc".

"Am terminat un turneu foarte important pentru mine. Aş fi vrut să vă povestesc mai multe, dar am avut nevoie să mă concentrez 100% pe ceea ce aveam de făcut. A fost un turneu care merita toată atenţia mea. La Singapore am trăit o săptămână de vis. După o perioadă extrem de dificilă, am reuşit să mă regăsesc pe teren, mi-am regăsit spiritul de luptă, liniştea şi încrederea în joc. În 2013, am terminat anul cu o victorie. Anul acesta nu am reuşit, dar am pierdut în faţa numărului 1 mondial, aşa că nu sunt tristă, ci foarte bucuroasă pentru rezultatul făcut. A fost un an greu, însă ştiu că anul viitor va fi şi mai greu. Îmi voi lua o vacanţă strict pentru odihnă şi voi reveni cu multă încredere la pregătirea pentru noul an", a scris Halep pe Facebook.

Simona Halep a mulţumit fanilor pentru susţinere şi mesaje: "Vă mulţumesc foarte mult pentru susţinere, pentru comentarii şi pentru mesaje. Am simţit din plin susţinerea voastră, atât pe teren cât şi pe Facebook, şi sunt sigură că fiecare dintre voi a participat la rezultatele mele. Pentru asta vă mulţumesc şi vă doresc numai lucruri bune!".

Simona Halep a pierdut, duminică, finala Turneului Campioanelor de la Singapore, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
/actualitate/halep-dupa-o-perioada-extrem-de-dificila-am-reusit-sa-ma-regasesc-pe-teren-13477349
13477349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.