Guvernul Nastase a tras usa dupa el

Postat la 30 martie 2006 8 afişări

Pustiiti holdele, otraviti fantanile!" e un indemn istoric al romanilor. Si cine sunt cei mai romani dintre romani daca nu membrii guvernului? Care cunosc, la fel de bine, povestea lui Pacala, cel care, la plecare, a tras la propriu usa dupa el.

"Pustiiti holdele, otraviti fantanile!" e un indemn istoric al romanilor. Si cine sunt cei mai romani dintre romani daca nu membrii guvernului? Care cunosc, la fel de bine, povestea lui Pacala, cel care, la plecare, a tras la propriu usa dupa el.

 

Asa se face ca, atunci cand si-au luat in primire birourile de ministri, unii membrii ai noului Executiv au primit doar niste pereti goi. O explicatie: mobilierul fusese donat de institutii aflate in subordinea diferitelor ministere, de exemplu Distrigaz Sud. Care, la schimbarea guvernului, si-a luat donatia inapoi. Este anormal ca guvernul sa accepte sponsorizari de la firme, de stat sau private, s-a aratat indignat premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto). El insusi a gasit fostul birou al lui Nastase golit de mobilier (in valoare de 800 de milioane de lei), fara computer si cu telefoanele "taiate".

 

Explicatia oficiala: transferul unor piese de mobilier de la cancelaria primului- ministru Adrian Nastase catre Camera Deputatilor (condusa, coincidenta, de deputatul Adrian Nastase) s-a facut pe baza unei hotarari de guvern si a unui protocol incheiat intre cele doua insitutii. Motivul invocat? In prezent, Camera Deputatilor n-ar dispune de fonduri pentru achizitionarea mobilierului necesar. Povestea mobilei are o morala. Arata de ce au pierdut Nastase si PSD alegerile. Si de ce se rade de Pacala, chiar daca ii mai smechereste pe cate unii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/guvernul-nastase-a-tras-usa-dupa-el-2510812
2510812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.