Guvernul are toate avizele pentru Codurile Fiscale, documentele pot fi aprobate miercuri

Autor: Ovidiu Bărbulescu Postat la 23 martie 2015 67 afişări

Guvernul s-a reunit, luni, pentru a discuta proiectul noului Cod Fiscal şi pe cel al Codului de Procedură Fiscală, miniştrii constatând la final că au fost emise toate avizele necesare, astfel că documentele pot fi aprobate miercuri.

Premierul Victor Ponta a anunţat anterior că proiectul Codului Fiscal va fi rediscutat în Guvern luni, urmând să fie aprobat miercuri, împreună cu cel al Codului de Procedură Fiscală, şi transmis Parlamentului spre dezbatere.

El a precizat că cele două proiecte vor fi aprobate şi transmise Parlamentului pe 25 martie, cu solicitarea către Senat pentru dezbatere în regim de urgenţă imediat după Paşte, astfel încât documentele să intre în dezbaterea Camerei Deputaţilor până la finele lunii aprilie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
COD FISCAL,
/actualitate/guvernul-are-toate-avizele-pentru-codurile-fiscale-documentele-pot-fi-aprobate-miercuri-14039792
14039792
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.