Chris O'Donnell, de nerecunoscut: Starul din "Cei Trei Muşchetari" şi "Parfum de femeie" s-a schimbat într-un mod radical - FOTO

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 23 martie 2015 317 afişări

Chris O'Donnell, care s-a remarcat în întreaga lume datorită interpretării lui D'Artagnan în filmul "Cei Trei Muşchetari" (1993) şi a lui Charlie Simms în "Parfum de femeie" (1992).

Înfăţişarea lui Chris O'Donnell s-a schimbat radical faţă de vremurile în care făcea furori pe scena cinematografiei.

Odinioară fotomodel, acum Chris O'Donnell s-a îngrăşat câteva zeci de kilograme faţă de perioada în care îl interpreta pe D'Artagnan, iar părul bogat a dispărut, actorul fiind tuns acum foarte scurt.

Chris O'Donnell îşi continuă cariera de actor, dar nu mai poate fi văzut acum decât în seriale de televiziune, celmai important dintre acestea fiind cel din "NCIS: Los Angeles", unde îl interpretează pe agentul G. Callen.

În vârstă de 44 de ani, actorul are nu mai puţin de 5 copii şi este căsătorit cu aceeaşi femeie, Caroline Fentress, de 18 ani, lucru mai puţin obişnuit pentru Hollywood.

Pe 5 martie, Chris O'Donnell a primit o stea pe Hollywood Walk Of Fame, eveniment la care au luat parte şi colegii săi din "NCIS: Los Angeles".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CHRIS O'DONNELL,
SCHIMBARE,
HOLLYWOOD
/actualitate/chris-o-donnell-de-nerecunoscut-starul-din-cei-trei-muschetari-si-parfum-de-femeie-s-a-schimbat-intr-un-mod-radical-foto-14036271
14036271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.