Guvernul anunţă o decizie fără precedent în ultimii 26 de ani. Măsura îi afectează direct pe 5,4 milioane de români

Postat la 07 iulie 2016 272 afişări

5,4 milioane de români au intrat în vizorul Guvernului care anunţă, prin ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru, o măsură pe care niciun executv din ultimii 26 de ani nu a avut curaj să o ia.

”Acesta este un mesaj important şi da, vor fi eforturi în următoarele şase luni pe partea legată de prestaţii şi plăţi, vom încerca să punem ordine, să avem interoperabilitatea bazelor de date pentru a putea face verificările, dar trebuie să lucrăm împreună. Este singura cale”, a spus Dragoş Pîslaru.

Află aici care este măsura îi afectează direct pe 5,4 milioane de români.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-anunta-o-decizie-fara-precedent-in-ultimii-26-de-ani-masura-ii-afecteaza-direct-pe-5-4-milioane-de-romani-15519664
15519664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.