Guvernul adoptă hotărâri pentru stabilirea calendarului şi alocarea fondurilor la prezidenţiale

Postat la 27 august 2019 27 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că Executivul va adopta trei hotărâri prin care va fi stabilit calendarul alegerilor prezidenţiale, fondurile alocate scrutinului şi măsurile necesare pregătirii procesului electoral.

Guvernul adoptă hotărâri pentru stabilirea calendarului şi alocarea fondurilor la prezidenţiale

„Tot astăzi (marţi - n.r.), adoptăm mai multe acte normative în vederea organizării şi desfăşurării în mai bune condiţii a scrutinului din această toamnă pentru alegerea preşedintelui României. Prin trei hotărâri de Guvern stabilim programul calendaristic, alocăm fondurile şi stabilim măsurile necesare pentru pregătirea procesului electoral şi organizarea alegerilor”, a anunţat Viorica Dăncilă, în debutul şedinţei de marţi a Executivului.

Prim-ministrul a adăugat că „Guvernul îşi îndeplineşte responsabilităţile astfel încât să fie respectate termenele prevăzute de legislaţia electorală, scrutinul să asigure accesul la vot tuturor cetăţenilor, iar rezultatele să reflecteze cu acurateţe opţiunile alegătorilor”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fonduri,
hotarari,
adoptare,
alocare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.