Grindeanu, în urma negocierilor cu PNL: „Vrem să taxăm luxul. Vrei yacht? Plăteşti în plus”

Postat la 10 noiembrie 2021 673 afişări

Grindeanu, în urma negocierilor cu PNL: „Vrem să taxăm luxul. Vrei yacht? Plăteşti în plus”

Vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a afirmat, miercuri, că social-democraţii au propus un set măsuri în scopul creşterii veniturilor statului. Potrivit politicianului, una dintre ele ar fi „taxarea luxului”, despre care Grindeanu spune că e o intenţie şi nu o impunere în negocierile cu PNL privind programul de guvernare la capitolul economie.

Potrivit lui Grideanu, de la 1 ianuarie se doreşte majorarea salariului minim. El a mai spus că şi pensia minimă ar putea fi mărită de la 800 la 1000 de lei.

„Prima întâlnire de azi a fost concentrată pe lipsa resurselor bugetare într-o perioadă în care statul trebuie să fie alături de cetăţeni. Vedem cum scade nivelul de trai al românilor iar noi ne dorim să venim cu venituri în plus la bugetul de stat, nu doar să facem cheltuieli.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lux,
negocieri,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.