Grecii de la Lykos au investit 25 mil. € într-o fabrică de carduri

Autor: Raluca Ghinea Postat la 05 aprilie 2013 92 afişări

Grupul elen Lykos a investit peste 25 milioane de euro într-o fabrică de carduri cu cip (smart cards) marca Austria Card şi care va produce mai multe tipuri de carduri pentru peste 35 de ţări.

Grecii de la Lykos au investit 25 mil. € într-o fabrică de carduri

Grupul elen Lykos a investit peste 25 milioane de euro într-o fabrică de carduri cu cip (smart cards) marca Austria Card şi care va produce mai multe tipuri de carduri pentru peste 35 de ţări. Fabrica, situată în sectorul 1 din Ca­pitală, este certificată MasterCard şi Visa, fiind prima unitate de acest tip deschisă în România. Furnizorul de carduri Austria Card a fost preluat în proporţie de 85% de la Ban­ca Naţională a Austriei în anul 2007 de către compania elenă Inform Lykos. Ulte­rior, în 2011, firma elenă a dobândit controlul integral asupra Austria Card.

În România compania este prezentă prin Inform Lykos Bucureşti, cu activităţi în sectorul de tipografie şi servicii IT, management de date şi informaţii cu caracter confidenţial. În luna martie, conducerea firmei a fost preluată de către Ana Maria Gergely. Austria Card produce peste 75 milioane de carduri pe an, având circa 350 de angajaţi. Compania are unităţi de producţie şi personalizare carduri în Viena şi furnizează carduri inteligente la nivel global, exportând peste 60% din cardurile produse către bănci din Europa Centrală şi de Est.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lykos,
fabrica,
carduri,
card,
grecia
/actualitate/grecii-de-la-lykos-au-investit-25-mil-intr-o-fabrica-de-carduri-10714548
10714548
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.