Grecia va beneficia anul viitor de subvenţii UE record

Postat la 27 septembrie 2013 31 afişări

Grecia va primi anul viitor subvenţii record de la Uniunea Europeană (UE), totalizând 7,5 miliarde de euro, a declarat ministrul Dezvoltării, Costis Hatzidakis.

Grecia va beneficia anul viitor de subvenţii UE record

 Suma include fonduri de 3,5 miliarde de euro pentru proiecte incluse în actualul buget multianual al UE, perioada 2007-2013, precum şi finanţări care vor fi încorporate în următorul program bugetar, pentru intervalul 2014-2020, potrivit cotidianului elen Kathimerini.

Potrivit estimărilor statului elen, Grecia va accesa anul următor fonduri de 4 miliarde de euro. Cofinanţarea de la UE pentru proiecte derulate cu fonduri comunitare se va situa la 90% din valoarea acestora pe parcursul întregii perioade până în 2020.

Grecia speră ca anul următor să devină operaţional Fondul Elen de Investiţii, finanţat de banca germană de investiţii KfW, guvernul de la Atena şi organizaţii independente, precum şi de fundaţia Alexander S. Onassis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grecia-va-beneficia-anul-viitor-de-subventii-ue-record-11407831
11407831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.