Gratuit, terenuri pentru case date tinerilor. Localitatea din România unde continuă programul „Hai acasă“

Postat la 11 decembrie 2018 279 afişări

Programul „Hai Acasă”, lansat de primăria din Sfântul Gheorghe, prin care tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani pot primi gratuit terenuri pentru construirea de locuinţe, continuă.

Gratuit, terenuri pentru case date tinerilor. Localitatea din România unde continuă programul „Hai acasă“

De la lansarea acestui program şi până în prezent 8 terenuri din strada Borvíz, a câte peste 300 de metri pătraţi fiecare, au fost atribuite persoanelor înscrise în program, informează stiri.rttbrasov.ro.

Deşi termenul limită pentru depunerea cererilor era stabilit până pe data de 31 mai a.c., reprezentanţii primăriei au anunţat că termenul este prelungit astfel încât tinerele familii să poată beneficia în continuare de terenurile pentru locuinţe oferite de Primăria Sfântu Gheorghe.

 

Evaluarea dosarelor se va face pe baza unui punctaj, fiind avantajate persoanele cu studii superioare, precum şi cuplurile căsătorite, care au un număr mai mare de copii. Zece puncte în plus vor beneficia tinerii care vor să revină în oraşul natal.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
program,
terenuri,
tineri,
gratuit,
continuare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.