GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Redresare de vară pentru lucrările de construcţii

Postat la 12 octombrie 2014 112 afişări

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut în luna august cu 2,5% faţă de iulie, în date ajustate sezonier, dar rămâne cu 12% mai jos faţă de august 2013, în timp ce pe ansamblul primelor opt luni s-a redus cu 17%, potrivit Institutului Naţional de Statistică.

GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Redresare de vară pentru lucrările de construcţii

Pe elemente de structură s-au înregistrat creşteri la lucrările de construcţii noi, cu 10,8%, şi la lucrările de reparaţii capitale, cu 8,1%. Lucrările de întreţinere şi reparaţii curente au scăzut cu 11,4%.

În date pe serie brută, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de luna iulie cu 9,5%, creştere evidenţiată la lucrările de construcţii noi şi la lucrările de reparaţii capitale - 15,4%, respectiv 12,8%. Lucrările de întreţinere şi reparaţii curente au scăzut cu 6,4%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/graficul-saptamanii-redresare-de-vara-pentru-lucrarile-de-constructii-13378331
13378331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.