Godsmack concertează în premieră în România, pe 27 iunie 2015, la Arenele Romane din Bucureşti

Autor: Dorina Călin Postat la 22 decembrie 2014 43 afişări

Godsmack, una dintre cele mai celebre trupe de heavy metal din Statele Unite ale Americii, va concerta în premieră în România, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 27 iunie 2015, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Solistul şi compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill şi toboşarul Shannon Larkin se vor întâlni cu fanii din România la Arenele Romane din Bucureşti.

Godsmack îşi va delecta fanii cu hituri precum "Whatever", "Voodoo", "Awake", "The Enemy", "I Stand Alone", dar şi cu piese de pe "1000hp", albumul apărut în luna august.

Formaţia se află în prezent în preferinţele publicului, anul viitor având invitaţii la festivaluri precum Download, Rock im Park/ Rock am Ring, Hellfest, Graspop Metal Meeting.

De asemenea, Sully Erna a primit o ofertă din partea lui Martin Scorsese de a juca în cel mai recent film al său, "Bleed for This", alături de Miles Teller, Katey Sagal şi Tom DeNucci. Totodată, după ce a luat lecţii de actorie de la Susan Batson - care a lucrat cu Tom Cruise şi Nicole Kidman -, Erna tocmai a terminat filmările pentru un nou serial de televiziune, în care joacă împreună cu David Labrava şi Drea de Matteo.

Trei albume consecutive ale trupei Godsmack ("Faceless" - 2003, "IV" -­ 2006 şi "The Oracle" - 2010) au intrat direct pe primul loc în clasamentul Billboard 200. De asemenea, grupul are 19 hituri incluse în Top 10, dintre care 15 au fost în Top 5.

Biletele pentru concertul de la Arenele Romane sunt disponibile în reţeaua Eventim, precum şi online, pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri: până pe 25 ianuarie - 125 de lei, până pe 26 iunie - 145 de lei, în ziua evenimentului - 160 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GODSMACK,
CONCERT,
MUZICĂ
/actualitate/godsmack-concerteaza-in-premiera-in-romania-pe-27-iunie-2015-la-arenele-romane-din-bucuresti-13735102
13735102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.