Gigantul McDonald`s închide temporar toate restaurantele din Rusia. Lanţul cuprinde 850 de locaţii în Rusia şi are 62.000 de angajaţi

Autor: Alex Ciutacu Postat la 08 martie 2022 54 afişări

Gigantul McDonald`s închide temporar toate restaurantele din Rusia. Lanţul cuprinde 850 de locaţii în Rusia şi are 62.000 de angajaţi

Gigantul McDonald`s a anunţat că va închide temporar toate restaurantele din Rusia va opri pentru moment toate operaţiunile din această ţară, potrivit BBC.

Lanţul de restaurante este extrem de popular în Rusia şi are circa 850 de locaţii şi 62.000 de angajaţi.

McDonald`s se confrunta cu critici la nivel global pentru că nu s-a retras din Rusia imediat după invazia începută de Vladimir Putin în Ucraina.

Într-o declaraţie, CEO-ul Chris Kempczinski a declarat că acest conflict „a provocat o suferinţă de nedescris unor oameni inocenţi” şi „ne alăturăm lumii în condamnarea agresiunii şi violenţei şi ne rugăm pentru pace”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
restaurante,
gigant,
inchidere,
angajati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.