Gestul scandalos pe care Trump l-a făcut faţă de soţia sa. Camerele video au surprins tot. ''Este foarte urât''

Postat la 26 ianuarie 2017 100125 afişări

S-a vorbit mult prea puţin de mimica lui Donald Trump.

Gestul scandalos pe care Trump l-a făcut faţă de soţia sa. Camerele video au surprins tot. ''Este foarte urât''

S-a vorbit mult prea puţin de mimica lui Donald Trump, comparativ cu discursul său. Doar din ziua inaugurării acestuia în funcţia de preşedinte al Statelor Unite este suficient material de analizat.

Totuşi, există unele elemente care nu reflectă lucruri pozitive. Mulţi experţi discută pe seama modului în care s-a comportat cu Melania la inaugurare. Gestul pe care Donald Trump, noul preşedinte al SUA, l-a făcut faţă de soţia sa Melania, devenită prima doamnă a Americii, i-a scandalizat pe mulţi.

Vezi aici gestul scandalos pe care Trump l-a făcut faţă de soţia sa. Camerele video au surprins tot. ''Este foarte URÂT''

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gest,
donald trump,
video,
urari,
sotie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.