Gest incredibil facut de un viceprimar din România doar pentru a-şi putea păstra funcţia

Postat la 18 iulie 2016 228 afişări

Gest incredibil facut de un viceprimar din România doar pentru a-şi putea păstra funcţia

Ca să poată ocupa funcţia de viceprimar al comunei Coloneşti, judeţul Olt, un ales local din partea PSD a divorţat de soţie, care este secretar al aceleiaşi primării, evitându-se astfel situaţia de incompatibilitate, transmite.

Este vorba de actualul viceprimar al comunei Coloneşti, Constantin Dan Burducel, care a candidat pentru un post de consilier local pe lista Partidului Social Democrat (PSD). Înainte de alegerile locale din 5 iunie, lui i se propusese însă ca, în măsura în care PSD ar fi câştigat majoritatea în noul consiliu local al comunei, el să fie propus pentru funcţia de viceprimar al localităţii. Pentru asta trebuia însă să divorţeze de soţia lui, în condiţiile în care ea ocupă de mai mulţi ani postul de secretar al comunei, astfel că între soţul viceprimar şi soţie ar fi intervenit situaţia de incompatibilitate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viceprimar,
functie,
gest,
pastrare,
romania,
comuna,
psd,
divort
/actualitate/gest-incredibil-facut-de-un-viceprimar-din-romania-doar-pentru-a-si-putea-pastra-functia-15531479
15531479
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.