Gândaci, produse expirate şi mizerie. Două supermarketuri din Bucureşti au fost închise

Autor: Mediafax Postat la 08 februarie 2022 40 afişări

Gândaci, produse expirate şi mizerie. Două supermarketuri din Bucureşti au fost închise

Două supermarketuri Mega Image din sectorul 5 al Capitalei au fost închise de echipele de control ale Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor  (CRPC) Bucureşti-Ilfov.În interior, comisarii au găsit gândaci, produse expirate şi mizerie.

Echipe de control ale Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti-Ilfov au verificat, marţi, două supermarketuri Mega Image din sectorul 5 al Capitalei.

Pentru abaterile descoperite, comisarii au aplicat amenzi contravenţionale în valoare de 27.000 lei. De asemenea, au fost dispuse mai multe măsuri.

„...oprirea definitivă de la comercializare şi retragerea din circuitul consumului uman a produselor cu deficienţe şi oprirea temporară a prestarii de servicii, pentru ambele magazine, până la remedierea deficienţelor constatate”, au anunţat comisarii CRPC.

În cele două magazine, comisarii au găsit produse expirate, legume şi fructe improprii consumului uman, gândaci, spaţii igienizate necorespunzător, vitrine alimentare cu rugină şi zone pline de grăsime şi praf.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.