GALERIE FOTO. Dezastru natural în Norvegia: Sute de persoane au fost evacuate şi zeci de case au fost distruse în urma unei alunecări de teren

Autor: Petru Mazilu Postat la 30 decembrie 2020 509 afişări

Sute de persoane au fost evacuate şi mai multe sunt rănite în urma unei alunecări de teren care s-a produs în localitatea norvegiană Ask. Echipe de salvatori intervin şi încă nu este clar dacă există persoane decedate. Zeci de case sunt distruse, iar accesul în zona afectată a fost interzis.

Incidentul s-a produs miercuri dimineaţă în sudul Norvegiei. Potrivit informaţiilor furnizate de autorităţile locale pe reţelele de socializare, sute de persoane au fost evacuate după ce în zona în care se aflau s-au produs ample alunecări de teren.

Informaţiile se schimbă în permanenţă şi se vorbeşte despre mai multe persoane rănite şi case distruse. În jur de 500 de persoane au fost evacuate, printre acestea fiind şi rezidenţii unui azil de bătrâni. Oamenii evacuaţi sunt cazaţi într-un hotel dintr-o localitate aflată în apropiere.

La faţa locului intervin numeroase echipe de la armată, poliţie, Crucea Roşie şi voluntari. Persoanele primesc îngijiri la faţa locului şi apoi sunt transportate la spitalele din regiune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
norvegia,
alunecare,
intervenţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.