Gadgeturi la CES 2012

Autor: Dorin Oancea Postat la 13 ianuarie 2012 25 afişări

Consumer Electronics Show (CES), cea mai mare expoziţie IT din lume, a prezentat publicului laptopuri ultrasubţiri, noi modele de smartphone-uri performante şi televizoare de lux cu ecran plat. Expoziţia a vut loc între 10 şi 13 ianuarie la Las Vegas

Grupul Apple, care în ultimele decenii a dat tonul în domeniul electronicelor destinate consumatorilor, nu a participat, iar pentru Microsoft, aflat într-o cursă disperată de a prinde din urmă Apple, aceasta este ultima participare.

Prima ediţie a avut loc în 1967 la New York, iar de-a lungul anilor evenimentul a fost o rampă de lansare pentru apratele video, camere de înregistrare, DVD, televiziunea HD şi altele. Importanţ expoziţiei a crescut rapid, după ce în urmă cu zece ani rivalul COMDEX a fost suspendat.

CES nu a mai prezentat de ceva vreme o inovaţie cu impact puternic asupra industriei IT, însă rămâne popular. La ediţia din acest an participat peste 2.700 de expozanţi pe o suprafaţă de 167.225 metri pătraţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gadgeturi,
CES 2012,
IT
/actualitate/gadgeturi-la-ces-2012-9145197
9145197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.