Gabor Vona, liderul partidului radical Jobbik, vrea ca Ungaria să suspende relaţiile cu Israelul

Postat la 25 iulie 2014 85 afişări

Gabor Vona, liderul partidului radical Jobbik, cere Ungariei să suspende relaţiile diplomatice cu Israelul până la "eliberarea statului Palestina", informează MTI.

Gabor Vona, liderul partidului radical Jobbik, vrea ca Ungaria să suspende relaţiile cu Israelul

 Gabor Vona, având un keffiyeh la gât, a participat joi seară la un miting propalestinian desfăşurat în faţa ambasadei israeliene din Budapesta.

"Formaţiunea Jobbik va lua legătura cu liderii partidelor naţionale europene pentru a le cere să îi susţină pe palestinieni", a declarat Gabor Vona.

"Aştept reacţii din partea Partidului Libertăţii din Austria şi a Frontului Naţional din Franţa, reacţii care să demonstreze că nu sunt adevărate zvonurile că şi-au vândut sufletele statului israelian ucigaş de copii", a spus Vona, îndemnând cetăţenii unguri să boicoteze produsele israeliene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gabor-vona-liderul-partidului-radical-jobbik-vrea-ca-ungaria-sa-suspende-relatiile-cu-israelul-12978802
12978802
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.