Franciza Star Wars revine pe ecrane în 2015 cu partea a şaptea

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 23 aprilie 2014 206 afişări

Star Wars, una dintre cele mai de succes francize de la Hollywood, va avea un nou episod regizat de J.J. Abrams.

Franciza Star Wars revine pe ecrane în 2015 cu partea a şaptea

Star Wars: Episodul VII va ajunge pe ecrane în partea a doua a anului 2015, conform site-ului imdb.com. Deşi are o nouă echipă de producători şi un nou regizor, actorii vor fi cel mai probabil aceia care au dat viaţă personajelor în filmele din anii '70, respectiv Harrison Ford, Mark Hamill şi Carrie Fisher.

Acţiunea acestui nou episod va fi plasată la 30 de ani după cea din Episodul VI: Întoarcerea cavalerului Jedi. Surse din echipa de producţie au declarat că bugetul se va situa în jurul valorii de 200 de milioane de dolari, iar filmările sunt programate să înceapă în curând la Abu Dhabi.

Drepturile de realizare au fost cumpărate de către Disney de la Lucasfilm Ltd., dar se pare că George Lucas va fi totuşi consultat cu privire la anumite aspecte ale acestui nou film.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/franciza-star-wars-revine-pe-ecrane-in-2015-cu-partea-a-saptea-12509952
12509952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.