Fostul şef al Renault şi Nissan este din nou în libertate

Postat la 06 martie 2019 31 afişări

Carlos Ghosn, fostul director general al companiilor Nissan şi Renault, a fost eliberat miercuri în Japonia după mai mult de trei luni de arest, în schimbul unei cauţiuni de un miliard de yeni (circa 8,9 milioane de dolari), relatează BBC.

Fostul şef al Renault şi Nissan este din nou în libertate

O instanţă judiciară din Japonia a ordonat, marţi, eliberarea lui Carlos Ghosn în schimbul unei cauţiuni. Tribunalul districtual Tokyo a respins solicitarea Parchetului de menţinere în arest preventiv a lui Carlos Ghosn, aflat în detenţie din 19 noiembrie 2018.

 

„Sunt nevinovat şi complet determinat să mă apăr într-un proces corect, faţă de aceste acuzaţii nemeritate şi incorecte”, a declarat Ghosn marţi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nissan,
renault,
fost sef,
libertate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.