Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, CONDAMNAT DEFINITIV la 3 ani de închisoare cu executare: "Sunt în Bucureşti, merg direct la Craiova ca să mă predau"

Postat la 20 septembrie 2013 47 afişări

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul de corupţie, potrivit unei decizii definitive luate vineri de instanţa supremă, aceeaşi pedeapsă fiind dispusă în cazul omului de afaceri Cornel Penescu.

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, CONDAMNAT DEFINITIV la 3 ani de închisoare cu executare: "Sunt în Bucureşti, merg direct la Craiova ca să mă predau"

 Senatorul PPDD Antonie Solomon, fost primar al Craiovei, a declarat că se află în Bucureşti şi că urmează să meargă la Craiova, pentru a se preda şi a fi încarcerat.

Întrebat unde va fi încarcerat, Antonie Solomon a spus: "La Craiova, unde să fiu? Nu sunt din Craiova?".

El a precizat că la acest moment se află în Capitală şi că va merge "direct la Craiova" pentru a se preda.

Întrebat cum comentează decizia instanţei, Solomon a spus că nu are ce să mai comenteze, adăugând: "De ce aş mai comenta? Eu am spus că dacă 99 de persoane vinovate sunt achitate, n-am o problemă, dar dacă o singură persoană nevinovată e condamnată, e o problemă cu justiţia din ţara asta. Sunt nevinovat", a conchis Solomon.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-primar-al-craiovei-antonie-solomon-condamnat-definitiv-la-3-ani-de-inchisoare-cu-executare-sunt-in-bucuresti-merg-direct-la-craiova-ca-sa-ma-predau-11366653
11366653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.